Автосервизът

Масла, филтри и резервни части

За ваше улеснение вече разполагаме с постоянна наличност на качествени масла, филтри и резервни части за ходовата част по автомобилите, като потдържаме и непрекъснато увеличаваме складовите си наличности за най-търсените. Това улеснява повечето от клиентите, като времето за ремонт или смяна на масла и филтри се свежда до само едно посещение до сервисът ни вместо досегашните практики за чакане на доставка или пък разходки до магазини за такива.

Располагаме с нов ножичен крик

Сервизът ни се разшири с още едно работно място снабдено с нов ножичен крик. Подемникът е изключително подходящ за бързо повдигане на автомобили до 3,5 тона. Тои ни позволява да извършваме по-лесно ремонти по ходовата част, смяна на масла и филтри, монтаж и демонтаж на гуми или дори само за диагностика.

Работното място е напълно обурудвано със всички професионални инструменти и машини необходими за качествено извършване на съответните дейности. Разполагаме и със специален динамометричен ключ за затягане на болтовете на джантите с необходимата сила.

Надяваме се с новооткритото работно място да ускорим значително времето за ремонтите по ходовата част, смяната на масла и гуми а от там да спестим и вашето време.

Доставяме всякакви гуми и джанти

2012г. От септември имаме договор с най-големите вносители за доставка по заявка на всякакви гуми и джанти за автомобили бусове и джипове.

Обадете се за актуални цени и при нас можете да получите комплексна услуга - монтаж, демонтаж и баланс на гуми и джанти, а също така и прецизна регулировка на преден и заден мост.

Сервиза вече разполага с качествени материали за ремонти по изпускателния тръбопровод на автомобилите - гърнета, тръби, катализатори и генерации. Сменяме катализатори, меки връзки, съединителни скоби, ластични тампони и гарнитури. Заваряваме и възстановяваме леко повредени тръби и гърнета. Цялостен ремонт с нови или втора употреба тръби и гърнета.

Сервиз за гуми

2012г. От август месец разполагаме с нови модерни машини за монтаж, демонтаж и баланс на гуми. Машините разполагат със захвати за всякакви джанти, като имаме и необходимите тежести.

За тази услуга изградихме и ново помещение със всички необходими за сервизирането на гуми приспособления. Закупили сме само качествени лепенки, тежести и консумативи.

Надяваме се с новите машини и качествената услуга да удовлетворим и най-претенциозните клиенти.

 

Sunday the 24th. Powered by PointLink joomla 2.5 extensions. МАРТИ КАР ТРАНС ЕООД - Автосервиз със стенд - дозер Телефон: 0888 80 33 17
Copyright 2012

©