Реглаж на преден и заден мост

От лятото на 2012г. сервизът ни разполага с най-модерен безжичен, компютърен стенд за реглаж на преден и заден мост. Високо-прецизната технология на стенда ни позволява да настройваме точните параметри на атомобила, дадени от производителя, много по точно и прецизно от всякога.

Компютърния стенд за регулировка в комплект с безжичните датчици за колелата ни помагат да завършваме с висока прецизност ремонтите по ходовата част, и също така по-леки или тежки ремонти на катастрофирали автомобили след разпъване на стендовете ни.

Проверка и евентуално реглаж на предницата се препоръчва дори и след всеки тежък сезон като зимата, заради по тежката пътна обстановка и съответно опасност от промяна на геометрията на предни или задни колела.

Промяна в параметрите може да се получи и при попадане в по сериозна неравност или дупка на пътя.

Един от видимите дефекти при нерегулиран преден или заден мост е неравномерното износване по протектора на гумите и за да не се стига до там ние препоръчваме по-честа проверка на състоянието на окачването и при най-малко съмнение - реглаж на предницата.

Цена на услугите за диагностика и реглаж на геометрията на автомобила може да видите в раздела ЦЕНИ.

Saturday the 5th. Powered by PointLink joomla 2.5 extensions. МАРТИ КАР ТРАНС ЕООД - Автосервиз със стенд - дозер Телефон: 0888 80 33 17
Copyright 2012

©