Автосервиз за автотенекеджийски услуги със стенд за разпъване - дозер

Във връзка със зачестили запитвания за ИЗКЪРПВАНЕ на стари автомобили, Ви уведомяваме, че сервизът ни НЕ ИЗВЪРШВА подобни услуги. Благодарим Ви за разбирането.

Извършваме ремонт на тежко и леко катастрофирали автомобили, претърпели леки чуквания, жулвания, сериозни катастрофи и всякакви подобни аварии - изчукваме калници, капаци, врати и тавани, лепиме брони, смяняме стъкла, подмяме всякакви детайли и ивършваме всякакви шлосерски дейности.
 
Възстановяваме тежко катастрофирали автомобили с прецизно изтегляне на стенд-дозер до постигане на точните заводски размери с подмяна на цели панели, рогове, тавани, греди, престилки и други елементи като работим, както с нови така и с части втора употреба - по ваше желание. Приемаме клиенти не само от София а и от цялата страна.
 
Изчукването на  калници, врати, капаци и др. детайли и части по купето на автомобила е от професионален автотенекеджия, като разполагаме със спотер и обратен чук за изправяне на затворени детаили, като прагове, колони и греди - без да се налага рязане и последващо заваряване на детайла.
 
Автосервизът ни разполага с условия за разпъване, изтегляне, ремонт и възстановяване на ударени и усукани шасита на автомобили и джипове .
 
Изтегляне с хидравлична технология без да се нагряват и режат деформираните детайли и части по автомобила когато това е възможно.
 
Извършваме разглобяване, оборудване, преоборудване и подмяна на нови и добре запазени втора употреба детайли и части.
 
Заваряване и лепене на брони, фарове, стопове, решетки и др. пластмасови части по автомобила.
 
Оборудвани сме с два стенда за разпъване на автомобили, осигуряваме и бояджийски услуги с камера и разполагаме с пътна помощ за транспортирането на катастрофиралия автомобил при необходимост.

През годините на работа, постоянно се модернизираме и оборудваме с най-новите технически средства и нови технологии, като автотенекеджийте ни имат сертификати и съответно изкарани курсове за работа със всичките нововъведения.

Автосервизът е оборудван със специален стенд за разпъване, изтегляне и ремонт на тежко катастрофирали автомобили и джипове, като големия ни плюс е опита натрупан през годините при всякакви тежки и леки ремонти, което винаги помага за по-бързи ремонти  и съответно по-ниски цени за ремонт.

Във сервизът правим точно и прецизно измерване на геометрията на автомобила по данни от последните аутодати.

Автосервизът ни издава необходимите документи, валидни за застрахователно обезщетение при щети и повреди на автомобила.

Цена за автотенекеджийските и всички останали услуги, можете да видите на страницата за ЦЕНИ.

Saturday the 5th. Powered by PointLink joomla 2.5 extensions. МАРТИ КАР ТРАНС ЕООД - Автосервиз със стенд - дозер Телефон: 0888 80 33 17
Copyright 2012

©